Roberto Ilie – Personal Trainer
Roberto Ilie – Personal Trainer

Sunt Robert Ilie, antrenor de fitness, personal trainer si nu in ultimul rand, un prieten de incredere pentru fiecare client pe care il antrenez.

Sunt sportiv si un pasionat al stilului de viata sanatos, aflat intr-o continua dezvoltare si perfectionare.

Absolvent al Asociatiei Succes in Educatie si Sport, certificat in meseria de instructor de fitness, va garantez antrenamente de succes!


Pe masura ce timpul trece, metabolismul nostru incetineste, apar kilogramele in plus, nemultumirile fata de sine si chiar afectiuni medicale, iar viata de zi cu zi ne impinge sa facem din ce in ce mai putina miscare, iar acest lucru accentueaza si mai mult efectele nedorite asupra corpului nostru.

Dietele „miraculoase”, pastilele de slabit si alte metode „minune” care promit pierdere in greutate in timp record, ne amagesc si mai mult in lupta cu grasimea in exces, durerile provocate de sedentarism si toate efectele unei vieti nesanatoase.

Vino in echipa mea, sa invatam impreuna cum sa ducem o viata sanatoasa, cum sa ne facem timp pentru noi si pentru corpul nostru si nu ultimul rand sa ai parte de educatia necesara pentru a duce o viata frumoasa si echilibrata, unde te vei simtii mai bine, mai implinit, mai plin de viata si multumit ca vei stii sa te descurci in orice situatie, ca vei invata cum sa iti alegi alimentele necesare tie, oriunde ai fi.

Fara diete „miraculoase” fara a renunta la obiceiurile care iti plac. Daca esti hotarat sa iti schimbi stilul de viata si sa traiesti ca un campion te astept la sala cat mai curand.


Antrenamentele le putem face impreuna la Stay Fit Gym Pantelimon, va astept!

Pentru informatii va rog sa ma contactati la telefon: 0728.965.266